Μπισκότα Ρούντολφ το ελαφάκι



Μια συνταγή της κυρίας Βανας Ντελη.Ρεβ. για ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΤΟ ΕΛΑΦΑΚΙ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!


Μπισκότα Ρούντολφ το ελαφάκι

Γίνονται τριφτά και νόστιμα!
Και τα παιδάκια θα τα χαρούν πολύ!💗!!!!
Για μικρά και μεγάλα παιδάκια!💗

Ζύμη για μπισκότα
250 γρ. Φυτίνη με βούτυρο και βιτάμ (ανάμεικτα)
Ζάχαρη άχνη 150 γρ.
1 πρέζα αλάτι
1 αυγό
Ξύσμα πορτοκαλιού
8 γρ.μπέικιν
500 γρ. περίπου αλεύρι(γ.ο.χ)

Χτυπάμε τα βούτυρα ν ασπρίσουν προσθέτουμε την άχνη τ αλάτι,συνεχίζουμε κατόπιν τ αυγό και το ξύσμα και τέλος το αλεύρι με το μπέικιν και τη βανίλια!
Κάνουμε μια μαλακή εύπλαστη ζύμη να μην κολλάει στα χέρια!
Κάνουμε τη ζύμη μπάλα τυλίγουμε σε μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο μισή ώρα
Κατόπιν ανοίγουμε σε χοντρό φύλλο και κόβουμε σχέδια με κουπ ατ της αρεσκείας μας.
Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 170 έως χρυσίσουν 20 λεπτά περίπου!
Όταν κρυώσουν διακοσμούμε.

Για τη διακόσμηση
Κουφετάκια Σμάρτις για τη μυτούλα
Μισή κούπα σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη για για μάτια και κερατάκια.
Γλάσο άχνης για μάτια και στόμα
1 κούπα άχνη με λίγο νεράκι δουλεύουμε να γίνει ένας πηχτός χυλός!