Πιτάκια στο τηγάνι με κασέρι και γκούντα

Έγιναν τέλεια!
Την συνταγή την βρήκα στο διαδίκτυο σε ξένο σαιτ και την έφτιαξα με μερικές δικές μου παρεμβάσεις!
Η κούπα που χρησιμοποίησα είναι 200ml

Υλικά 

για την γέμιση

250 γρ κασέρι τριμμένο
250 γρ γκουντα τριμμένη

για την ζύμη

3 κούπες περίπου αλέυρι γ.ο.χ
1 κ.γ μπέικιν
Μισή κούπα ηλιέλαιο
Μισή κούπα γάλα χλιαρό
Μισή κούπα νερό χλιαρό
1 κ.γ αλάτι
2 κ.σ γιαούρτι

Εκτέλεση

Τα ζυμώνω όλα μαζί μέχρι να έχω ένα εύπλαστο ζυμαράκι.
Το βάζω σε ένα λαδωμένο λεκανάκι το σκεπάζω και το αφήνω μια ώρα να ξεκουραστεί!
Μετά χωρίζω σε 12 μπαλάκια.
Παίρνω ένα ένα μπαλάκι ζύμης το ανοίγω λίγο βάζω μέσα κασέρι τριμμένο και γκούντα τριμμένη το κλείνω σαν πουγκί με το κλείσιμο κάτω και τα αφήνω σε λαδόκολλα σκεπασμένα μισή ώρα ακόμα.
Μετα παίρνω ένα ένα το ανοίγω σε λεπτό πιτάκι και το ψήνω σε αντικολητικο τηγάνι χωρίς λάδι και από τις δύο μεριές σε μέτρια φωτιά.


Δημιουργός συνταγής: Αλεξάνδρα Κυριάκη