Μια συνταγή της κυρίας Vasia Zaglara για
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ από την ομάδα στο Facebook
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣΧριστουγεννιάτικα δεντράκια από μπισκότα βουτύρου
ΥΛΙΚΆ
100 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. βούτυρο αγελαδος
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 αυγό
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί. Δημιουργούμε μια μαλακιά ζύμη.
Αφήνουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 20-30 λεπτά να ξεκουραστεί. Ανοίγουμε σε φύλλο 2 χιλιοστών.
Κόβουμε με 1 κουπάτ σε μέγεθος και σχήμα της αρεσκείας μας. Ψήνουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.