
Υλικά
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη
- 200 γρ. βούτυρο αγελαδος
- 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 αυγό
Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί. Δημιουργούμε μια μαλακιά ζύμη.
- Αφήνουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 20-30 λεπτά να ξεκουραστεί.
- Ανοίγουμε σε φύλλο 2 χιλιοστών.
- Κόβουμε με 1 κουπάτ σε μέγεθος και σχήμα της αρεσκείας μας.
- Ψήνουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
Δημιουργός συνταγής: Vasia Zaglara