Χριστουγεννιάτικα δεντράκια από μπισκότα βουτύρου

Υλικά 

  • 100 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 200 γρ. βούτυρο αγελαδος 
  • 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 αυγό

Εκτέλεση 

  • Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί. Δημιουργούμε μια μαλακιά ζύμη.
  • Αφήνουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 20-30 λεπτά να ξεκουραστεί. 
  • Ανοίγουμε σε φύλλο 2 χιλιοστών.
  • Κόβουμε με 1 κουπάτ σε μέγεθος και σχήμα της αρεσκείας μας. 
  • Ψήνουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.

Δημιουργός συνταγής: Vasia Zaglara