Χοιρινό με μπύρα στη γάστρα



Μια συνταγή της κυρίας Tzeni Tsanaktsidou για ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!


Χοιρινό με μπύρα στη γάστρα

Εξαιρετικό !! Λουκουμάκι που λιώνει στο στόμα !!!

Υλικά 3-4 άτομα
1 μπούτι χοιρινό κομμένο σε μικρές μερίδες
2 κ. σούπας μουστάρδα
2 κ. σούπας μέλι θυμαρίσιο
2 ποτήρια νέρου μπύρα
1 κ. σούπας θυμάρι
αλάτι- πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένουμε το κρέας και το στραγγίζουμε.
Το σοτάρουμε σε λίγο λάδι.
Περιμένουμε μέχρι να ροδίσουν τα κομμάτια λίγο και προσθέτουμε τη μουστάρδα, το μέλι και το θυμάρι.
Τοποθετούμε σε γάστρα
Περιχύνουμε με την μπύρα.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα για 2 με 2,5 ώρες.