Χοιρινό με μπύρα στη γάστρα



ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ


Εξαιρετικό !! Λουκουμάκι που λιώνει στο στόμα !!!

Υλικά 3-4 άτομα
1 μπούτι χοιρινό κομμένο σε μικρές μερίδες
2 κ. σούπας μουστάρδα
2 κ. σούπας μέλι θυμαρίσιο
2 ποτήρια νέρου μπύρα
1 κ. σούπας θυμάρι
αλάτι- πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένουμε το κρέας και το στραγγίζουμε.
Το σοτάρουμε σε λίγο λάδι.
Περιμένουμε μέχρι να ροδίσουν τα κομμάτια λίγο και προσθέτουμε τη μουστάρδα, το μέλι και το θυμάρι.
Τοποθετούμε σε γάστρα
Περιχύνουμε με την μπύρα.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα για 2 με 2,5 ώρες.