
ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ!!
Μια συνταγή πολύ νόστιμη και για τις γιορτές!!!!
Τα έχουμε λατρέψει!!!!
1 μικρο κουτί πουράκια Caprice
2 κουταλιές σούπας καραμελωμένο ζαχαρούχο
1 Κουταλιά βούτυρο
2 σοκολάτες κουβερτούρα.
Ανακατέψτε με τις 2 κουταλιές καραμελωμενο ζαχαρούχο, και το βούτυρο Φτιάξτε μικρές μπαλίτσες και βάλτε στο ψυγείο να παγώσουν για 20 λεπτά...
Λιώστε τις 2 κουβερτούρες με δύο κουτάλια λάδι ελαφρύ σε μπεν μαρι και κάντε την επικάλυψη και βάλτε στο ψυγείο να παγώσουν..πασπαλίστε με τριμμένο ΦΙΣΤΊΚΙ Αιγίνης .Δεν υπαρ χει γεύση τους!!!
Μια συνταγή πολύ νόστιμη και για τις γιορτές!!!!
Τα έχουμε λατρέψει!!!!
Υλικά (για 20 τρούφες)
3 Παστέλια από φυστικια Αιγινης1 μικρο κουτί πουράκια Caprice
2 κουταλιές σούπας καραμελωμένο ζαχαρούχο
1 Κουταλιά βούτυρο
2 σοκολάτες κουβερτούρα.
Εκτέλεση
Στο μουλτι σπάστε τα παστέλια,Όχι πολύ καλά, θέλουμε και λίγα κομμάτια μέσα, Βάλτε σε μπολάκι τα θρυμματισμένα παστέλια και θρυμματίστε στο μουλτι τα πουράκιαΑνακατέψτε με τις 2 κουταλιές καραμελωμενο ζαχαρούχο, και το βούτυρο Φτιάξτε μικρές μπαλίτσες και βάλτε στο ψυγείο να παγώσουν για 20 λεπτά...
Λιώστε τις 2 κουβερτούρες με δύο κουτάλια λάδι ελαφρύ σε μπεν μαρι και κάντε την επικάλυψη και βάλτε στο ψυγείο να παγώσουν..πασπαλίστε με τριμμένο ΦΙΣΤΊΚΙ Αιγίνης .Δεν υπαρ χει γεύση τους!!!
Δημιουργός συνταγής: Αναστασια Βλαχου, συνταγή Gogo Samiou
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
