
Μια πίτα ..για όλα τα γούστα!
Μετά ανοίγουμε το φύλλο και βάζουμε την γέμιση της προτίμησής μας σε μάκρος και τυλίγουμε σε ρολό .
Παρακάτω οι διάφορες πίτες.
Για την χορτόπιτα γέμιση με Λάπατα, σέσκουλα, πράσο, κρεμμυδάκια, κολοκυθοκορφάδες, Άνηθο, Μαϊντανό.
Για την τυρόπιτα για 2 μπαστουνάκια 150 γρ φέτα, 3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό, 1 αυγό.
Για τα υπόλοιπα 2 μπαστουνάκια σκέτα χόρτα με λάδι και αλάτι.
Και η τρίτη εκδοχή χόρτα και φέτα.
Βάζω λάδι στο ταψί στρώνω την πίτα σε ρολά ρίχνω λάδι από πάνω και ψήνω στους 230 βαθμούς αντιστάσεις για μία ώρα περίπου .

Οτι θέλει ο καθένας στο σπίτι!
Υλικά
Για το φύλλο
όσα φύλλα θέλω τόσες χουφτίτσες με το ένα χέρι
4 κουταλιές της σούπας λάδι
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
1 κουταλάκι του γλυκού όχι καλά γεμάτο αλάτι
νερό όσο πάρει να γίνει μια μαλακή ζύμη.
4 κουταλιές της σούπας λάδι
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
1 κουταλάκι του γλυκού όχι καλά γεμάτο αλάτι
νερό όσο πάρει να γίνει μια μαλακή ζύμη.
Εκτέλεση
Κάνουμε μπαλάκια και τα σκεπάζουμε με μια πετσέτα κουζίνας και το αφήνουμε για μία ώρα περίπου.Μετά ανοίγουμε το φύλλο και βάζουμε την γέμιση της προτίμησής μας σε μάκρος και τυλίγουμε σε ρολό .
Παρακάτω οι διάφορες πίτες.
Για την χορτόπιτα γέμιση με Λάπατα, σέσκουλα, πράσο, κρεμμυδάκια, κολοκυθοκορφάδες, Άνηθο, Μαϊντανό.
Για την τυρόπιτα για 2 μπαστουνάκια 150 γρ φέτα, 3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό, 1 αυγό.
Για τα υπόλοιπα 2 μπαστουνάκια σκέτα χόρτα με λάδι και αλάτι.
Και η τρίτη εκδοχή χόρτα και φέτα.
Βάζω λάδι στο ταψί στρώνω την πίτα σε ρολά ρίχνω λάδι από πάνω και ψήνω στους 230 βαθμούς αντιστάσεις για μία ώρα περίπου .

Δημιουργός συνταγής: Βουλα Πολυζου