
Υλικά
500ΓΡ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΑΒΑΓΙΑΡΣιρόπι
2 ΠΟΤΉΡΙΑ ΖΆΧΑΡΗ2 1/2 ΝΕΡΌ
ΛΙΓΟ ΛΕΜΟΝΙ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
Πρώτη κρέμα
1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ80 ΓΡ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ
Η ΚΟΡΝΦΛΑΟΥΡ
6 Κ Σ ΖΆΧΑΡΗ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
Δεύτερη κρέμα
300ml ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ1 ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ 250 ΓΡ.
3 Κ Σ. ΑΧΝΗ
1 ΣΦΙΝΑΚΙ ΛΙΚΕΡ.
ΤΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΊΩΜΑ
Εκτέλεση
ΦΤΙΆΧΝΩ ΤΟ ΣΙΡΌΠΙ ΠΡΏΤΑΤΟ ΒΡΑΖΩ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΆ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΕΧ ((26Χ36))
ΚΑΙ ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΒΑΓΙΑΡ.
ΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΈΝΑ ΈΝΑ
ΜΌΛΙΣ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΏΣΗ ΦΤΙΆΧΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΡΈΜΑ(( ΩΠΩΣ ΓΡΆΦΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΠΆΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ))ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ
ΚΑΙ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΆΖΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΡΏΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΑ..ΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΆ !
ΜΌΛΙΣ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ ΦΤΙΆΧΝΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΡΈΜΑ ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΑΠΑΛΉ ΣΑΝΤΙΓΊ ΚΑΙ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΜΈΣΑ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΆ.
ΜΌΛΙΣ ΓΊΝΕΙ ΜΙΑ ΣΑΝΤΙΓΊ ΟΧΙ ΠΟΛΎ ΣΦΙΧΤΉ
ΤΗΝ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΗΝ ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ
ΝΑ ΠΆΕΙ ΠΑΝΤΟΎ ΚΑΙ ΚΑΛΎΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΜΒΡΆΝΗ
ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ..
ΕΓΩ ΤΟ ΈΒΑΛΑ ΌΛΗ ΝΎΧΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ!!
ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΆΛΥΨΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΖΕΤΕΣ ΣΑΝΤΙΓΊ!!
ΕΎΚΟΛΟΚΑΙ ΠΟΛΎ ΝΟΣΤΙΜΟ ΓΛΥΚΑΚΙ!!
Δημιουργός συνταγής: Georgia Chatzimanoli-Grimwood