Χοιρινό στη γάστρα



ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ


Υλικά.
2 κιλά χοιρινό μπούτι
2 κουταλιές μουστάρδα
3 κουταλιές μέλι
1 κουταλιά κύμινο
Πιπέρι
αλάτι
Λίγο σκόνη σκόρδο
λάδι..
λίγο Βαλσαμικο συκο
3 κουταλιές μαλακή καστανή ζάχαρη.
Αυτή είναι η Μαριναδα

Εκτέλεση
Όλα τα υλικά στο μουλτι μέσα τα χτυπάμε και τρύπαμε το κρέας και με τα χέρια μας το πασαλείβουμε παντού .
Σε αυτό το σημείο
Μπορείτε να το αφήσετε στο ψυγείο για κάποια ώρα
Αν όχι το ψήνετε στους 170 σε γάστρα όσα κιλά είναι το κρέας τόσο το ψήσιμο στον αέρα και
20 λεπτα πριν βγάλετε βάζετε με πινέλο παντού μέλι με καστανή ζάχαρη που έχετε λιώσει πρώτα
Και το ψήνετε για αλλά 20 λεπτά ξεσκέπαστο!


Credits:
Nancy Michalakou