
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Δείτε πόσο εύκολα είναι και φτιάξτε τα !!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε:
- 150γρ βουτυρο (αφου το εχουμε λιωσει)
- 1 αυγο,
- 300γρ αλευρι,
- 1 κουταλακι μπέικιν,
- 130γρ ζάχαρη άχνη,
- ζυμώνουμε και βάζουμε τη ζύμη μας στο ψυγείο τυλιγμένη σε μεμβράνη για μια ώρα.
- Την ανοίγουμε σε φύλο, κόβουμε μπισκοτάκια με κουπάτ ή με ένα ποτήρι, βάζουμε στο κέντρο με ένα κουταλάκι Μερέντα, τα κλείνουμε και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα.
- Ψήνουμε στους 180 για 15-20 λεπτα ανάλογα το μέγεθος.
- Τα πασπαλίζουμε με άχνη!