
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε 2 φακελάκια ξηρή μαγιά, 200 γρ.ηλιέλαιο, 200γρ γιαούρτι, λίγο αλάτι,1 αυγό και 1 ασπράδι.
- Ανακατεύουμε και τέλος ριχνουμε 450-500 γρ αλεύρι.
- Ζυμώνουμε και αφήνουμε να φουσκώσει.
- Παίρνουμε την ζύμη και την ανοίγουμε σε ένα μακρύ φύλλο.
- Σε ένα μπολ βάζουμε 500γρ φέτα, 1 αυγό και λίγο πιπέρι.
- Ριχνουμε πάνω στο φύλλο την φέτα και κλείνουμε σε ρόλο.
- Κόβουμε σε τρίγωνα.
- Τοποθετούμε σε λαδόκολλα, αφήνουμε να φουσκώσουν, αλείφουμε με κρόκο αυγού ανακατεμένο με λίγο γάλα, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε στους 180βαθμούς περίπου 20 λεπτά να ροδίσουν.

Δημιουργός συνταγής: Alexandra Lessi