
ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΡΥΔΑΣ
Ιδανικά και για την περίοδο της νηστείας!!
Υλικά για 12 τρουφάκια:
- 100 γρ. τριμμένη καρύδα
- 40 γρ. σκόνη αμυγδάλου
- 70 γρ. σιρόπι αγαύης
Εκτέλεση:
- Βάζετε 80 γρ. από την καρύδα με το αμύγδαλο, το σιρόπι αγαύης και 1 κ.γ. νερό σε ένα μιξεράκι.
- Τα χτυπάτε 2 φορές να ενωθούν τα υλικά. Η ζύμη είναι άγρια και κολλώδες κάπως.
- Πλάθετε μπαλίτσες, τις περνάτε από την υπόλοιπη καρύδα, τα τοποθετείτε σε μπολ ή δίσκο, τα καλύπτετε και τα βάζετε στο ψυγείο να σταθούν για 40 λεπτά πριν σερβίρετε.
- Εύκολα με λίγα υλικά και πολύ νόστιμα!!
Δημιουργός συνταγής: Elena Psillia