ΑΠΑΚΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ
Απόψε έχει μεζεδάκι με άρωμα και γεύση από την αγαπημένη μας Κρήτη.
Νόστιμα και απλά!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι έβαλα ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και όταν έκαψε έβαλα τα ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ και τα σόταρα μέχρι να μαραθούν.
- Στη συνέχεια έριξα την ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ περίπου τρεις κουταλιές της σούπας και μια σκελίδα ΣΚΟΡΔΟ.
- Πρόσθεσα 300 γρ. ΑΠΑΚΙ και το άφησα να πάρει χρώμα.
- Στο τέλος έριξα μια κουταλιά της σούπας ΠΕΤΙΜΕΖΙ, ΑΛΑΤΙ και ΠΙΠΕΡΙ.
- Έσβησα την φωτιά και έριξα ΘΥΜΑΡΙ.