Πατατοκροκέτες



ΠΑΤΑΤΟΚΡΟΚΕΤΕΣ

Υλικά
700 γρ. βρασμένες πατάτες
70 γρ. φέτα
2 αυγά
κεφαλοτύρι
δυόσμο
μοσχοκάρυδο
αλάτι
πιπέρι 
2 κ.σ. φρυγανιά. 
λάδι ηλιέλαιο για τηγάνισμα 
φρυγανιά σε ενα πιάτο

Βράζουμε τις πατάτες και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Μετά τις λιώνουμε με το πιρούνι και προσθέσουμε τη φέτα, τα αυγά, το κεφαλοτύρι, δυόσμο, μοσχοκάρυδο, αλάτι, πιπέρι και τις 2 κ.σ. φρυγανιά.
Ανακατεύουμε ολα μαζί και κάνουμε μικρά μπαλάκια.
Τα περνάμε στην φρυγανιά που έχουμε σε ενα πιάτο και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι ηλιέλαιο.


Credits:
Natasa Cuka
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Πατατοκροκέτες