ΠΑΤΑΤΟΚΡΟΚΕΤΕΣ
Υλικά
- 700 γρ. βρασμένες πατάτες
- 70 γρ. φέτα
- 2 αυγά
- κεφαλοτύρι
- δυόσμο
- μοσχοκάρυδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. φρυγανιά.
- λάδι ηλιέλαιο για τηγάνισμα
- φρυγανιά σε ενα πιάτο
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις πατάτες και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
- Μετά τις λιώνουμε με το πιρούνι και προσθέσουμε τη φέτα, τα αυγά, το κεφαλοτύρι, δυόσμο, μοσχοκάρυδο, αλάτι, πιπέρι και τις 2 κ.σ. φρυγανιά.
- Ανακατεύουμε όλα μαζί και κάνουμε μικρά μπαλάκια.
- Τα περνάμε στην φρυγανιά που έχουμε σε ένα πιάτο και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι ηλιέλαιο.
Δημιουργός συνταγής Natasa Cuka