Χοιρινό κότσι με πατάτες στη γάστρα



ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΤΣΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαρινάρισα τις πατάτες και το κρέας με μία σως από μουστάρδα, μέλι, κονιάκ και θυμάρι.
Πρόσθεσα ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, και λαδάκι.
Εσείς αν θέλετε προσθέστε και χυμό λεμονιού .
Τα άφησα μια ώρα και μετά τα έβαλα στο φούρνο στους 180 για μια ώρα και κάτι..


Δημιουργός συνταγής: Παλμιρα Αριστου 
 
 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!