Τυρόπιτα πατσαβουρόπιτα



ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ


Υλικά
1 πακέτο φύλλο κρούστας για πίτες
500 ml γάλα
4 αυγά
400 γρ. φέτα
200 γρ. κίτρινα τυριά
Λίγο ελαιόλαδο

Ανοίγουμε τα φύλλα και αφήνουμε ανοιχτά να ξεραθούν.
Αν δεν έχουμε χρόνο τα βάζουμε σε ταψί στο φούρνο στους 160 αέρα να ξεραθούν.
Σε ένα μεγάλο μπολ σπάμε τα φύλλα σε κομμάτια όχι πολύ μικρά.
Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε τα αυγά, ανακατεύουμε, ρίχνουμε το γάλα, τη φέτα τριμμένη, τα τυριά τριμμένα, λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το μίγμα στο μπολ με τα φύλλα, αφήνουμε 5 λεπτά και το αδειάζουμε σε ένα ταψάκι 30 εκ. επί 22 εκ.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, αέρα ή αντιστάσεις, 40 - 50 λεπτέ ανάλογα το φούρνο.


Δημιουργός συνταγής: Χρυσανθη Μιχου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!