Τηγανόψωμα

Με φέτα.. Και με κασέρι και γαλοπούλα

Υλικά

500 γρ. κοινό αλεύρι
1 φακελάκι μαγιά
1 κ.γ. αλάτι
1 πρέζα ζάχαρη (εγώ βάζω 1μισι κ.γ. και είναι σούπερ) 
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι
Νεράκι χλιαρό όσο πάρει ώστε να έχουμε μια μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια

Εκτέλεση

Ζυμώνω καλά όλα τα υλικά και αφήνω για μισή ώρα να ξεκουραστεί.
Ανοίγω λεπτό φύλλο, βάζω στη μέση τη γέμιση και τραβάω τις άκρες προς το κέντρο και πιέζω με τον πλάστη καλά να κλείσουν.
Τηγανίζω σε μπόλικο καυτό ηλιέλαιο που χαμηλώνω το μάτι στη πορεία.
Δημιουργός συνταγής: Δέσποινα Μπο