Λικέρ ρόδι



Μια συνταγή της κυρίας Βανας Ντελη.Ρεβ. για ΛΙΚΕΡ ΡΟΔΙ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!


Λικέρ ρόδι

Υπέροχη γεύση του ροδιού σε αυτό το υπέροχο λικεράκι !!!Φτιάξτε το και απολαύστε την μοναδική του γεύση και άρωμα !!

Θα χρειαστούμε!
Ρόδια , τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο, ζάχαρη,3 ξύλα κανέλας 5 γαρίφαλα
Μετράμε τα υλικά με ποτήρι του νερού
Δλδ 1 ζάχαρη
1 τσίπουρο
1 σπόρους ροδιού!
(Έτσι κανονίζουμε την ποσότητα που θέλουμε να φτιάξουμε.)
Βάζουμε σε μεγάλη γυάλινη μπουκάλα να κλείνει καλά !
Αφήνουμε στον ήλιο 40 μέρες και παραπάνω !
Δεν το ξεχνάμε !
Κουνάμε κατά καιρούς ιδίως τις πρώτες μέρες τη μπουκάλα να λιώσει η ζάχαρη να μπερδευτούν τα υλικά!
Μετά το πέρασμα των ημερών
στραγγίζουμε και μεταφέρουμε σε γυάλινο μπουκάλι κι έτοιμο να το απολαύσουμε!