Μαλακά Μουστοκούλουρα



Μια συνταγή για ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ από τη σελίδα στο Facebook Οι Γεύσεις της Ελένης


Μαλακά Μουστοκούλουρα

1 κούπα ηλιέλαιο
1 κουπα ζάχαρη
1 κουπα μούστο
1 κουπα χυμο πορτοκάλι
2 κ.γ. κανέλα σκόνη
1 κ.γ. γαρύφαλλο σκονη
1 κ.γ. σοδα μαγειρική
1 κιλο Φαριναπ (ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω)

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε μια λεκάνη... ζυμωνουμε ελαφρα μεχρι να εχουμε μια αφρατη ζυμη που δεν κολλάει... παιρνουμε ζυμη πλάθουμε σε κουλουράκια ( εγώ τα ζυγισα ήταν 52-55 γρ. το καθένα ) τα βάζουμε σε ταψι με λαδόκολλα και ψηνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° στον αέρα για 15 περίπου λεπτά αναλογα τον φουρνο... οταν βγουν θα είναι πολύ μαλακά δεν τα ψήνουμε περισσότερο γιατι θα γίνουν πετρα.