Μαλακά μουστοκούλουρα

Μια συνταγή για ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ από τη σελίδα στο Facebook Οι Γεύσεις της Ελένης

Υλικά

1 κούπα ηλιέλαιο
1 κουπα ζάχαρη
1 κουπα μούστο
1 κουπα χυμο πορτοκάλι
2 κ.γ. κανέλα σκόνη
1 κ.γ. γαρύφαλλο σκονη
1 κ.γ. σοδα μαγειρική
1 κιλο Φαριναπ (ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω)

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε μια λεκάνη... ζυμωνουμε ελαφρα μεχρι να εχουμε μια αφρατη ζυμη που δεν κολλάει... παιρνουμε ζυμη πλάθουμε σε κουλουράκια ( εγώ τα ζυγισα ήταν 52-55 γρ. το καθένα ) τα βάζουμε σε ταψι με λαδόκολλα και ψηνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° στον αέρα για 15 περίπου λεπτά αναλογα τον φουρνο... οταν βγουν θα είναι πολύ μαλακά δεν τα ψήνουμε περισσότερο γιατι θα γίνουν πετρα.