Ποντιακό μπορτς με μοσχάρι



ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΜΠΟΡΤΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ 


Σημερα εχουμε ενα γευστικοτατο, πανευκολο Ποντιακό φαγητό


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βραζουμε 1 1/2 κιλο μοσχαρακι ποντικι.
  2. Οταν ειναι σχεδον ετοιμο βαζουμε στην κατσαρολα καροτα, σελινο, ελαιολαδο, φρεσκια τριμενη ντοματα, ψιλοκομενο λαχανο, κοκκινο πιπερι γλυκο, κοκκινο πιπερι καυτερο, ελαχιστο καρυ, αλατακι, μαυρο πιπερι και συνεχιζουμε το βρασιμο για 10λεπτα.
  3. Τελος προσθετουμε 2 - 3 βρασμενα πατζαρια και πατατουλες.
  4. Συνεχιζουμε για αλλα 15 λεπτα και ετοιμο το φαγακι μας!


Δημιουργός συνταγής: Μαρία Χατζηφωτίου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!