
Υλικά
- 1 σακούλα φαρίνα Γιώτης 500 γρ.
- 1 βούτυρο σοφτ 250 γρ.
- 400 γρ. ζάχαρη.
- 5 αυγά.
- 260 γραμ. γάλα.
- 4 κουταλιές της σούπας κακάο.
- 2 βανίλιες
Εκτέλεση
- Χτύπησα το βούτυρο με τη ζάχαρη και σταδιακά έριξα τα αυγά, το γάλα, τη φαρίνα, κακάο και τέλος βανίλιες.
- Έβαλα το μείγμα σε ταψάκι 26 εκατοστά, έψησα στους 180 βαθμούς, αντίσταση, 45 λεπτά.
- Για το γλάσο έλιωσα κουβερτούρα γάλακτος και λευκή με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο.
Δημιουργός συνταγής: Κατερινα Μαδικα