Τηγανόψωμα

Υλικά

1 κιλο αλεύρι γ.ο.χ
1 μαγιά ξερή
1/2 κούπα κ λιγότερο ελαιόλαδο
2 φλυτζάνια νερό χλιαρό
1 κγ αλάτι
1/2 κγ ζάχαρη
Φέτα

Εκτέλεση

Σε μια λεκάνη ρίχνω το χλιαρό νερό το λάδι τη ζάχαρη το αλατι τη μαγιά
Ανακατεύω να λιώσει καλά Η μαγιά
Και Ρίχνω το αλεύρι...
... Παίρνω μια ζύμη στο τέλος εύπλαστη αν κολλάει λίγο προσθέτω αλεύρι ....ακόμη
Αφήνω μια ώρα να ενεργήσει η μαγιά.
Την κόβω σε ίσα μέρη κ τ ανοίγω σε μέγεθος μικρού πιάτου.
Τοποθετώ τρίμμα φέτας ξεκινώντας από την μέση κ στο τέλος ενώνω τις άκρες.
Τηγανίζω με λίγο καλαμποκέλαιο.


Δημιουργός συνταγής: Nancy Michalakou