Κατσικάκι τσιγαριστό



Μια συνταγή της κυρίας Voula Damala για ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΤΣΙΓΑΡΙΑΣΤΟ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Κατσικάκι τσιγαριστό

Το θαυμα της Ελληνικης κουζινας.
Τα παραδοσιακα μας φαγητα τα λατρευω γιατι με την απλοτητα κ τη σοφια τους μας δινουν απιστευτη νοστιμια.
Απλα κ πεντανοστιμα μονο με 4 υλικα

1 1/2 κιλο κατσικακι σε μεριδες
1 κουπα ελαιολαδο
1 κρεμμυδι μεγαλο τριμμενο
Αλατι - πιπερι
1 ποτηρακι κρασι (εβαλα κοκκινο)

Σωταρω το κατσικακι σε δυνατη φωτια στο ελαιολαδο να ροδισει. Προσθετω αλατι πιπερι κ το κρεμμυδι. Σβηνω με το κρασι. Χαμηλωνω στη χαμηλοτερη θερμοκρασια κ σιγοψηνω το φαγητο για 2 μιση ωρες περιπου μεχρι να μεινει με το λαδακι του.
Φαγητο λουκουμι!!!
Γεια σου Κρητη με τα ωραια σου!!!