
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ
ΥΛΙΚΑ
1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΜΕΡΙΔΕΣ
500 ΓΡ ΝΤΟΜΑΤΟΧΥΜΟ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
500 ΓΡ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ
ΑΛΑΤΙ - ΠΙΠΕΡΙ
ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ
1 ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΛΑ
1 ΚΑΡΦΑΚΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ 1,5 ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ, ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ, ΤΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΑ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 220 ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ.