Κοτόπουλο γιουβέτσι με χυλοπίτες

Υλικά

1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΜΕΡΙΔΕΣ
500 ΓΡ ΝΤΟΜΑΤΟΧΥΜΟ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 
500 ΓΡ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ 
ΑΛΑΤΙ - ΠΙΠΕΡΙ 
ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ 
1 ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΛΑ 
1 ΚΑΡΦΑΚΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ 

Εκτέλεση

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ 1,5 ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ, ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ, ΤΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΑ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 220 ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ.


Δημιουργός συνταγής: Ioanna Koulouri