Ρολό κοτόπουλο με σάλτσα πορτοκάλι, πατάτες φούρνου και σπέσιαλ μαρουλοσαλάτα



Μια συνταγή της κυρίας Maria Ditsa ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΚΑΙ ΣΠΕΣΙΑΛ ΜΑΡΟΥΛΟΣΑΛΑΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Ρολό κοτόπουλο με σάλτσα πορτοκάλι, πατάτες φούρνου και σπέσιαλ μαρουλοσαλάτα

Ρολό κοτόπουλο
*Το ρολο κοτοπουλο: Ειδικη Παραγγελια μας και Ετοιμο απο τον χασαπη μας: με Κεφαλοτυρι, 2 ειδων πιπεριες, αλατακι, πιπερακι και μουσταρδα. 
Προθερμανα τον φουρνο μου στους 180° και μαριναρισα το ρολο μου με κοκκινη γλυκεια παπρικα διαλυμμενη σε νερο, 1κ.σ βουτυρο και 1 μικρη σκελιδα σκορδακι κομμενη σε πολυ ψιλα κομματακια. 
Το εβαλα στο ταψι πανω σε λαδοκολλα, σκεπασα με αλουμινοχαρτο και το εβαλα να ψηθει για 1,5 ωρα περιπου . 
Πριν το τελος αφαιρεσα το αλουμινοχαρτο και αφησα να ροδισει. 

Παραλληλα ετοιμασα την σαλτσα μου . 
Σε ενα κατσαρολακι και μετρια φωτια εβαλα 1κ.σ βουτυρο, τον χυμο απο 4 φρεσκα πορτοκαλια, 1κ.σ ζαχαρη, 1σφηνακι κονιακ να παρουν μια βραση, κατοπιν εριξα 1κ.σ κορν φλαουρ και με συρμα ανακατευα μεχρι να πηξει η σαλτσα μου...
  

Πατατες φουρνου 
κομμενες στρογγυλες ροδελες και Καραμελωμενες ( mix 1κ.σ μουσταρδα, 1κ.σ μελι, 1κ.σ σαλτσα ,λαδακι και θυμαρι χτυπημενα ολα μαζι )


Μαρουλοσαλατα σπεσιαλ 
με ανηθο, ντοματινια, πιπεριες κοκκινη και πρασινη, σπορια ροδιου και καλαμποκιου, κρουτον και ξυδι βαλσαμικο 2 ειδων ροδι και μελι Φετα πασπαλισμενη με λαδακι και ριγανη.