Γεμιστός κορμός φουλ σοκολάτας



ΓΕΜΙΣΤΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΦΟΥΛ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ---> Μια συνταγή της κυρίας Κωνσταντινιά ΠΚ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Γεμιστός κορμός φουλ σοκολάτας

Κορμος γεμιστός φουλ σοκολάτα σκέτος παράδεισος η γεύση μοιάζει σαν black forest αλλά με σοκολάτα από πάνω

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σαν αρχή έφτιαξα ένα παντεσπάνι 
Χτύπησα 5 αβγά, πρώτα τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα με μία πρέζα αλάτι, και στη συνέχεια πρόσθεσα έναν έναν τους κρόκους.
Έριξα ζάχαρη τρία τέταρτα από 1 ποτήρι του νερού, στη συνέχεια έριξα μία βανιλετα, μισό ποτήρι του νερού κακάο, ένα ποτήρι του νερού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
Έστρωσα λαδόκολλα στο ταψί, ο φούρνος να είναι προθερμασμένος στους 180 αντιστάσεις, άπλωσα το μείγμα και το έψησα για 12 λεπτά. 
Μόλις το έβγαλα από το φούρνο το τύλιξα για να πάρει σχήμα και το άφησα στην άκρη να κρυώσει.
Είχα φτιάξει σταφίδα κόκκινη γλυκό κουταλιού, έβαλα να σουρώσω να μείνουν τα σταφύλια στεγνά, το σιρόπι το κράτησα για να το ρίξω επάνω στο παντεσπάνι , το άπλωσα με ένα πινέλο .
Χτύπησα και μία κρέμα ζαχαροπλαστικής, το φακελάκι επάνω έγραφε να τη χτυπήσω με 400 ml κρύο γάλα.
Άπλωσα τι κρέμα ζαχαροπλαστικής επάνω στο σιροπιασμένο παντεσπάνι έβαλα και τα στεγνά σταφύλια και το τύλιξα σε κορμό.
Από πάνω 
Έλιωσα 100gr κουβερτούρα με 2 κουταλιές του γλυκού ηλιέλαιο.
Άπλωσα και μερικά μπαλάκια σοκολατένια.
Και μήπως και δεν με έφτανε η σοκολάτα έβαλα και Kinder Bueno!!