Ο ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΑΦΡΑΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΡΕΜΑ
Χριστουγεννιάτικη Απόλαυση !!!
Ο πιο εύκολος και φανταστικός Χριστουγεννιάτικος Κορμός με αφράτο παντεσπάνι και αέρινη κρέμα σοκολάτας - βανίλιας. Φτιάξτε αυτή την υπέροχη συνταγή και εντυπωσιάστε τους όλους!!!
Για τη κρέμα
Για το σιρόπιασμα:
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Υλικά:
Για το παντεσπάνι:- 60 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 35 γρ. κακάο (35 g cocoa powder)
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 βανιλίνη
- 4 αυγά
- 140 γρ. ζάχαρη
- 30 ml ηλιέλαιο
Για τη κρέμα
- 2 κουτιά μόρφατ
- 1 βανιλίνη
- 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 2 κ.σ. κακάο
Για το σιρόπιασμα:
- φρέσκος χυμός πορτοκάλι "Οικογένεια Χριστοδούλου"
- άχνη για πασπάλισμα
- τριμμένη σοκολάτα
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί