Ο πιο εύκολος Χριστουγεννιάτικος κορμός με αφράτο παντεσπάνι και υπέροχη κρέμα

Χριστουγεννιάτικη Απόλαυση !!!
Ο πιο εύκολος και φανταστικός Χριστουγεννιάτικος Κορμός με αφράτο παντεσπάνι και αέρινη κρέμα σοκολάτας - βανίλιας. Φτιάξτε αυτή την υπέροχη συνταγή και εντυπωσιάστε τους όλους!

Υλικά

Για το παντεσπάνι

  • 60 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 35 γρ. κακάο (35 g cocoa powder)
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 βανιλίνη
  • 4 αυγά
  • 140 γρ. ζάχαρη
  • 30 ml ηλιέλαιο

Για τη κρέμα

  • 2 κουτιά μόρφατ
  • 1 βανιλίνη
  • 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • 2 κ.σ. κακάο

Για το σιρόπιασμα

  • φρέσκος χυμός πορτοκάλι "Οικογένεια Χριστοδούλου"
  • άχνη για πασπάλισμα
  • τριμμένη σοκολάτα


Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί


Δημιουργός συνταγής: Dimitris Michailidis