
Υλικά (για 36 μπαμπαδάκια)
(όλα τα υλικά τα μετράμε με κούπα 300 γρ.)
8 αυγά χωρισμένα
1,5 κούπα ζάχαρη
1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
1 κάψουλα βανίλια
1 μπέικιν πάουντερ
1,5 κούπα αλεύρι γοχ
2,5 κούπα νερό
1 βανίλια
Το ξύσμα από ένα λεμόνι
1 σαντιγί την φυτική πράσινη
8 αυγά χωρισμένα
1,5 κούπα ζάχαρη
1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
1 κάψουλα βανίλια
1 μπέικιν πάουντερ
1,5 κούπα αλεύρι γοχ
Για το σιρόπι
2,5 κούπα ζάχαρη2,5 κούπα νερό
1 βανίλια
Το ξύσμα από ένα λεμόνι
Για την κρέμα
Σαντιγί να είναι παγωμένο από ψυγείο1 σαντιγί την φυτική πράσινη
άχνη ή λίγο ζαχαρούχο γάλα (εγώ έβαλα ζαχαρούχο)
Εκτέλεση
Χτυπάω τα ασπράδια νά αφρατέψει και να γίνει μία μαρέγκα κατόπιν βάζουμε σταδιακά την ζάχαρη τούς κρόκους και τα υπόλοιπα υλικά.
Τα βάζουμε στην λαμαρίνα που κάνουμε τα ατομικά κεικάκια αφού έχουμε βάλει πρώτα χαρτάκια. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, 180° αντιστάσεις περίπου 25-30 λεπτά
Σιροπιάζουμε κρύα τα μπαμπαδάκια και το σιρόπι χλιαρό δεν σιροπιάζουμε πολύ στα γρήγορα βουτάμε και βγάζουμε.
Τα κόβουμε πλαγίως και γεμίζουμε.
Τα βάζουμε στην λαμαρίνα που κάνουμε τα ατομικά κεικάκια αφού έχουμε βάλει πρώτα χαρτάκια. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, 180° αντιστάσεις περίπου 25-30 λεπτά
Σιροπιάζουμε κρύα τα μπαμπαδάκια και το σιρόπι χλιαρό δεν σιροπιάζουμε πολύ στα γρήγορα βουτάμε και βγάζουμε.
Τα κόβουμε πλαγίως και γεμίζουμε.
Δημιουργός συνταγής: Άννα Αννούλα