
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε την ντομάτα από τη φλούδα και τα σποράκια, την κόβουμε σε φέτες, στρώνουμε σε πήλινο και βάζουμε στο μικροκυμάτων για μερικά λεπτά για να μαλακώσει.
- Το βγάζουμε και αν έβγαλε πολλά υγρά ή ντομάτα τα στραγγίζουμε.
- Μετά κόβουμε τη φέτα (εγώ βάζω κατσικίσιο τυρί) σε κυβάκια και τη βάζουμε πάνω από την ντομάτα,
- Επίσης βάζουμε μια καυτερή πιπεριά σε μικρά κομματάκια χωρίς τα σποράκια και μια και είχα ντοματίνια από το χωριό έκοψα μερικά κόκκινα και κίτρινα.
- Από πάνω πασπαλίζουμε λίγη ρίγανη και ραντίζουμε με λάδι.
- Το ψήνουμε μέχρι να μαλακώσει το τυρί.
- Αν δεν έχετε μικροκυμάτων μπορείτε να το κάνετε και στο τηγάνι.
Δημιουργός συνταγής: Marina Markou