
ΣΥΚΩΤΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ
Συκώτι μοσχαρίσιο με μπόλικο λεμόνι !!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα βαθύ τηγάνι έβαλα σε κομματάκια με μπόλικο ελαιόλαδο το συκώτι, ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να σας το καθαρίσει είναι πιο εύκολο.
- Έριξα κουρκουμά, αλάτι - πιπέρι, 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο και ένα κλαδάκι δεντρολίβανο.
- Το άφησα λίγο να πάρει χρώμα και μετά έστυψα ένα πορτοκάλι και πρόσθεσα ένα ποτήρι νερό.
- Το άφησα να μαγειρευτεί μέχρι να σωθούν τα πολλά υγρά.
Δημιουργός συνταγής: Μένια Στεφοπούλου
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
