Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε 2 κσ λάδι, 2 καρότα σε ροδέλες, φουντάκια από 1 μικρό μπρόκολο, αλάτι, πιπέρι και τα γυρίζουμε λίγο.
Ρίχνουμε μισό ποτήρι νερό, τα σκεπάζουμε, κλείνουμε το μάτι και αυτά μαλακώνουν όσο πρέπει,
Σε ένα μπολ ρίχνουμε 2 κσ λάδι, 2 κσ σόγια σος, 2 κσ μέλι, αλάτι και πιπέρι, απλώνουμε στο σολομό και ψήνουμε ή στο φούρνο ή στη σχάρα τυλιγμένο σε λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο για 10 λεπτά.
Προς το τέλος ανοίγουμε να πάρει χρώμα, ρίχνουμε και λίγο σουσάμι και έτοιμο!
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!