
Υλικά
Ζυμάρι
Μισό κιλό αλεύρι γοχΜια κούπα νερό
Ένα σφηνάκι ρακί
Λίγο αλάτι
Μισό κρασοπότηρο ελαιόλαδο
Γέμιση
250 γρ μάραθα150 γρ σπανάκι
3 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια
Αλάτι - πιπέρι
1/4 κουπας ελαιόλαδο
2 - 3 κσ αλεύρι
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε το ζυμάρι και το αφήνουμε μισή ώρα τουλάχιστον να ξεκουραστεί μέχρι να ετοιμάσουμε τη γέμιση.
Κάνουμε πιτάκια, μοιράζουμε τη γέμιση, τα κλείνουμε και ανοίγουμε στην αρχή με το χέρι και μετά με πλάστη όσο πιο λεπτές μπορούμε.
Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι αφού τις λαδώσουμε μια - μια με ένα πινέλο (δε θέλουν πολύ λάδι).



Δημιουργός συνταγής: Afroditi Malandraki