
ΣΚΟΡΠΙΝΕΣ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζω τα ψαράκια, κόβω πατατούλες, καρότα, λίγη σελινόριζα, ντομάτα, κρεμμύδι, μαϊντανό.
- Βάζω σε μία λαδόκολλα τα ψάρια, τα αλατοπιπερώνω, βάζω ρίγανη, λεμόνι και λίγο δεντρολίβανο.
- Το ίδιο κάνω και για τα λαχανικά.
- Τα τοποθετώ γύρω - γύρω.
- Βάζω λίγο λαδάκι και ένα κοτσανάκι φασκόμηλο και κλείνω καλά τη λαδόκολλα.
- Ψήνω για περίπου 1 ώρα και μετά ανοίγω για να πάρουν χρώμα.
Δημιουργός συνταγής: Αγγελική Σκόνη