Πιροσκί με τυρί και λουκάνικο



ΠΙΡΟΣΚΙ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ


Υλικά 
250 γρ. χλιαρό νερό 
2 κ.γ. ζάχαρη 
2 κ.σ. ελαιόλαδο 
1 κ.γ. αλάτι 
400 γρμ. περίπου αλεύρι 
η ζύμη να είναι μαλακή και να μη κολλάει στα χέρια 


Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ το νερό με τη μαγιά και τη ζάχαρη να διαλυθεί.
Έπειτα ρίχνουμε το λάδι και το αλεύρι και ζυμώνουμε.
Αφήνουμε το ζυμάρι σε ένα μπολ που έχουμε λαδώσει να διπλασιαστεί ο όγκος του.
Στη συνέχεια χωρίζουμε το ζυμάρι σε μπαλίτσες 40 γρμ. και αφήνουμε 5 λεπτά.
Ανοίγουμε την μπαλίτσα με τα χέρια, βάζουμε λουκάνικο (εγώ τα έκανα μισά - μισά με τυρί) κλείνουμε και αφού τα ετοιμάσουμε τα αφήνουμε πάλι 5 λεπτά.
Τέλος τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.


Δημιουργός συνταγής: Χρυσανθη Μιχου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!