Πιροσκί με τυρί και λουκάνικο



Μια συνταγή της κυρίας Χρυσάνθης Μιχου για ΠΙΡΟΣΚΙ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ εκτελεσμένη από την κυρία Ευαγγελία Μιχου στην ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Πιροσκί με τυρί και λουκάνικο

Υλικά 
250 γρ. χλιαρό νερό 
2 κ.γ. ζάχαρη 
2 κ.σ. ελαιόλαδο 
1 κ.γ. αλάτι 
400 γρμ. περίπου αλεύρι 
η ζύμη να είναι μαλακή και να μη κολλάει στα χέρια 

Βάζουμε σε ένα μπολ το νερό με τη μαγιά και τη ζάχαρη να διαλυθεί.
Έπειτα ρίχνουμε το λάδι και το αλεύρι και ζυμώνουμε.
Αφήνουμε το ζυμάρι σε ένα μπολ που έχουμε λαδώσει να διπλασιαστεί ο όγκος του.
Στη συνέχεια χωρίζουμε το ζυμάρι σε μπαλίτσες 40 γρμ. και αφήνουμε 5 λεπτά.
Ανοίγουμε την μπαλίτσα με τα χέρια, βάζουμε λουκάνικο (εγώ τα έκανα μισά - μισά με τυρί) κλείνουμε και αφού τα ετοιμάσουμε τα αφήνουμε πάλι 5 λεπτά.
Τέλος τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.