Πέστροφες στο γκριλ με σάλτσα άνηθου



Μια συνταγή της κυρίας Reggina Filippou‎ για ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΝΗΘΟΥ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Πέστροφες στο γκριλ με σάλτσα άνηθου

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε καλά τις πέστροφες, τις αλατίζουμε, τις λαδώνουμε και τις ψήνουμε στο γκριλ.
Στο μούλτι βάζουμε δυο σκελίδες σκόρδο, δυο κουταλιές μουστάρδα, χυμό λεμονιού, άνηθο και τα χτυπάμε. 
Προσθέτουμε λάδι και χτυπάμε πάλι. 
Μόλις ψηθούν τα ψάρια τα περιχύνουμε με τη σάλτσα.