Πτι φουρ




Μια συνταγή της κυρίας Georgia Chatzimanoli-Grimwood για ΠΤΙ ΦΟΥΡ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Πτι φουρ

ΥΛΙΚΆ
175 ΓΡ. ΑΝΑΛΑΤΟ ΒΟΎΤΥΡΟ
40 ΓΡ ΆΧΝΗ ΖΆΧΑΡΗ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
175 ΓΡ ΑΛΕΎΡΙ ΓΙΑ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΉΣΕΙΣ 
40 ΓΡ ΚΟΡΝΦΛΑΟΥΡ.

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΆΧΝΗ ΠΟΛΎ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΊΖΕΙ ΤΟ ΒΟΎΤΥΡΟ.
ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΝΦΛΑΟΥΡ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΑ.
ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΎΠΗΜΑ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΎΕΙ ΚΑΛΑ.
ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΑΚΟΎΛΑ ΜΕ ΚΟΡΝΕ ΤΟ ΜΊΓΜΑ ΚΑΙ ΦΤΙΆΧΝΟΥΜΕ ΡΟΖΕΤΕΣ.
ΒΓΑΊΝΟΥΝ 16 ΜΠΙΣΚΌΤΑ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΈΝΟ ΦΟΎΡΝΟ, ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 12 ΛΕΠΤΆ.
ΜΌΛΙΣ ΤΑ ΒΓΆΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΎΡΝΟ ΤΑ ΑΦΉΝΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΚΑΛΆ ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΙΑΤΈΛΑ.