Μεσογειακή πίτσα


Μια συνταγή της κυρίας Ρουλας Λυρου για ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΠΙΤΣΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μεσογειακή πίτσα

Για τη ζυμη:
3 κουπες αλευρι
1 φακελακι μαγιά
1 κουταλια ζαχαρη
1 κουταλακι αλατι
2 κουπες χλιαρο νερο.

Τα ανακατευουμε 2 λεπτα, σκεπαζουμε τη λεκανιτσα και αφηνουμε 20 λεπτά.
Ριχνουμε λιγο λαδι σε μια επιφανεια και το ζυμωνουμε 2 λεπτά. 
Ξανα αφηνουμε ενα τέταρτο και μετα το απλωνουμε σε λαδωμενο ταψι και αφηνουμε να φουσκωσει λιγο.
Απο πανω ριχνουμε λιγη σαλτσα κετσαπ ριγανη και λαδι.
Κοβουμε φετες ψιλες 1 μεγαλο κρεμυδι και το προσθετουμε. 
Βαζουμε επισης ελιές, 1 ντομάτα χοντροκομμενη, πιπεριες και μανιτάρια.
Απο πανω λιγο λαδακι και ψηνουμε για περιπου μιση ωρα, σε φούρνο με αντιστάσεις, στη χαμηλή σχαρα, στους 180 βαθμούς.