Κέικ καρότου



ΚΕΙΚ ΚΑΡΟΤΟΥ

Υλικά
1 κούπα μαργαρίνη σοφτ
2 κούπες ζάχαρη
3 κούπες αλεύρι απ
1 κουταλάκι σόδα
1 κουταλάκι κανέλα
1/2 κουταλάκι μοσχοκάρυδο
1 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού
1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
2 κουταλιές χυμό πορτοκαλιού
4 αυγά

3 κούπες τριμμένα καρότα
1 και 1/2 κούπας καρύδια χοντροκομμένα

Βάλτε στο μπολ του μίξερ τα 11 πρώτα υλικά.
Χτυπήστε τα για 4 λεπτά, σε μεσαία ταχύτητα να αφρατέψουν.
Ρίχνετε τα καρότα και τα καρύδια αλευρωμένα και ανακατεύετε με μαρίζ.
Ψήνετε στους 175 βαθμούς για 60 λεπτά.