
Ατομικές παβλοβες έφτιαξα απόψε με σαντιγί και γλυκό κουταλιού φράουλα που έκανα την προηγούμενη εβδομάδα.
Υλικά ( για περίπου 15 πάβλοβες)
- 4 ασπράδια αυγού,
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική,
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη,
- εκχύλισμα βανίλιας,
- 1 κ.σ. λευκό ξύδι
- 1 κ.σ. κορν φλάουρ
Εκτέλεση
- Ξεκινάμε να χτυπάμε στο μίξερ τα ασπράδια με την κρυσταλλική ζάχαρη και σταδιακά προσθέτουμε την άχνη κοσκινισμένη και τα υπόλοιπα υλικά.
- Χτυπάμε περίπου 15 λεπτά ώσπου να γίνει ένα μείγμα λείο, σφιχτό και γυαλιστερό.
- Σε ταψί με λαδόκολλα σχηματίζουμε με κορνέ μικρές φωλιές και με κουτάλι κάνουμε λακουβίτσα στη μέση και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 100 με αέρα για 2 ώρες.
- Αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς και ξεκολλάμε με προσοχή από τη λαδόκολλα.
- Βάζουμε σαντιγί και ότι άλλο θέλουμε, φρούτα, ξηρούς καρπούς, γλυκό κουταλιού.