Τεμπελοτυρόπιτα


Υλικά 

  • 200 γρ. γιαούρτι 
  • 140 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 
  • 1 κ.γ. μπέικιν 
  • 170 γρ. λιωμένη μαργαρίνη ή καλαμποκέλαιο 
  • 300 γρ. φέτα τριμμένη 
  • 100 γρ. ημίσκληρο τυρί 
  • 3 αυγά
  • 1/2 του ποτηριού γάλα 
  • λίγο μοσχοκάρυδο 
  • λίγο πιπέρι 


Εκτέλεση 

  1. Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά.
  2. Βάζουμε σε τριαντάρι ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
  3. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς.
  4. Σε 10 λεπτά αφού τη βάλουμε στο φούρνο, τη χαράζουμε σε κομμάτια και συνεχίζουμε το ψήσιμο.
  5. Δεν θέλουμε να φουσκώσει πολύ.


Δημιουργός συνταγής: Μένια Στεφοπούλου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!