
Υλικά
- 200 γρ. γιαούρτι
- 140 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κ.γ. μπέικιν
- 170 γρ. λιωμένη μαργαρίνη ή καλαμποκέλαιο
- 300 γρ. φέτα τριμμένη
- 100 γρ. ημίσκληρο τυρί
- 3 αυγά
- 1/2 του ποτηριού γάλα
- λίγο μοσχοκάρυδο
- λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά.
- Βάζουμε σε τριαντάρι ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς.
- Σε 10 λεπτά αφού τη βάλουμε στο φούρνο, τη χαράζουμε σε κομμάτια και συνεχίζουμε το ψήσιμο.
- Δεν θέλουμε να φουσκώσει πολύ.
Δημιουργός συνταγής: Μένια Στεφοπούλου
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
