Μάφιν γεμιστά με Μερέντα



Μια συνταγή της κυρίας Αλεξάνδρας Κυριάκη‎ για ΜΑΦΙΝ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μάφιν γεμιστά με Μερέντα

2 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 φλ. γάλα
1 φλ. ζάχαρη
2 αυγά
1/2 φλ. ελαιόλαδο
2 βανίλιες
2 κ.σ. κακάο άγλυκο
Μερέντα
 
Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα, τη ζάχαρη, τα αυγά, τις βανίλιες και το λάδι και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε σιγά - σιγά το αλεύρι και το κακάο και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βάζουμε μια κουταλιά από το μείγμα του κέικ σε 18 θήκες για μάφιν αφού έχουμε βάλει τις χάρτινες θήκες ψησίματος.
Βάζουμε από πάνω από μια κουταλιά Μερέντα και ξανά από το μείγμα του κέικ για να κλείσει.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 20 - 25 λεπτά.