
Ένα πολύ απλό, αλλά συγχρόνως πολύ νόστιμο φαγητό!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζω και κόβω σε φέτες 6 κρεμμύδια μέτρια.
- Τα βάζω στο τηγάνι να μαραθούν και βάζω λάδι, αλάτι, πιπέρι, κόκκινο πιπέρι, κουρκουμά και 4 σκελίδες σκόρδο.
- Βάζω 1 ποτήρι νερό και αφήνω να πάρουν μια βράση για να μαλακώσουν.
- Μετά τα γυρνάω στο ταψί, προσθέτω τα ψάρια ολόκληρα ή κομμένα σε κομμάτια, τα οποίο έχω πασπαλίσει με αλάτι και πιπέρι, συμπληρώνω κόκκους μπαχάρι, μια κ.γ. πελτέ και 2 φύλλα δάφνης και ψήνω στους 180 βαθμούς για 30 - 40 λεπτά.
Δημιουργός συνταγής: El Sial