Κασερόψωμο με γαλοπούλα, Φιλαδέλφεια και ζύμη ατσμά



Μια συνταγή της κυρίας Αλεξάνδρας Κυριάκη για ΚΑΣΕΡΟΨΩΜΟ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ, ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΖΥΜΗ ΑΤΣΜΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κασερόψωμο με γαλοπούλα, Φιλαδέλφεια και ζύμη ατσμά

300 ml γάλα χλιαρό
150 ml ηλιέλαιο
1 φακελάκι μαγιά ξηρή
1 ασπράδι αυγού
2 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
700 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 
λίγο γάλα για το άλειμμα

Στο χλιαρό γάλα διαλύω τη μαγιά με τη ζάχαρη. 
Ρίχνω όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός απ' το αλεύρι και ανακατεύω καλά.
Ρίχνω σιγά - σιγά το αλεύρι και ζυμώνω μέχρι να έχω μια ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια. 
Σκεπάζω και αφήνω μια ώρα να ξεκουραστεί.
Μετά χωρίζω τη ζύμη σε 8 μπαλίτσες και ανοίγω μια - μία σε φυλλαράκι στρογγυλό 28 εκ. 
Η ζύμη βγάζει δυο κασεροψωμάκια από 4 φύλλα το καθένα.
Βάζω σε λαδόκολλα το πρώτο φύλλο, αλείφω με σάλτσα ντομάτα, βάζω ζαμπόν και κασέρι τριμμένο, σκεπάζω με το επόμενο φύλλο, βάζω τυρί Φιλαδέλφεια, γαλοπούλα, κασέρι και σκεπάζω με το άλλο φύλλο, ξαναβάζω πάλι τυριά, αλλαντικά και κλείνω με το τελευταίο φύλλο.
Μετά βάζω στο κέντρο ένα ποτήρι και χαράζω σε 16 τρίγωνα. 
Τα πιάνω ανά δυο και τα στρίβω. 
Το αφήνω σκεπασμένο μισή ώρα, να φουσκώσει. 
Αλείφω με λίγο γάλα και ψήνω στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.