
Υλικά
Για τη ζύμη
ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ
ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΑΓΙΑ
ΔΥΟ ΑΥΓΑ
ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ
ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΖΑΧΑΡΗ
ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΑΛΑΤΙ
ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
20 - 30 ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΔΥΟ ΑΥΓΑ
ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ
ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΖΑΧΑΡΗ
ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΑΛΑΤΙ
ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
20 - 30 ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
Για τη γέμιση
200 ΓΡ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ200 ΓΡ ΤΥΡΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Εκτέλεση
ΑΝΟΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΛΟ.ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ 12 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.
ΨΉΣΙΜΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25'-30'.
ΨΉΣΙΜΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25'-30'.
Δημιουργός συνταγής: Tolis Papageridis