Τυρόψωμο



ΤΥΡΟΨΩΜΟ 


ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ
ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΑΓΙΑ
ΔΥΟ ΑΥΓΑ
ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ
ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΖΑΧΑΡΗ
ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΑΛΑΤΙ
ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
20 - 30 ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
200 ΓΡ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ
200 ΓΡ ΤΥΡΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΝΟΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΛΟ.
ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ 12 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.
ΨΉΣΙΜΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25'-30'.


Δημιουργός συνταγής: Tolis Papageridis