
ΤΑ ΥΛΙΚΆ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΤΑΨΊ ΦΟΎΡΝΟΥ!! 6 ΜΕΡΊΔΕΣ Η 4 ΜΕΓΑΛΕΣ
ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΌΣΕΣ ΘΈΛΟΥΜΕ
200 ΓΡ. ΤΥΡΊ (ΕΓΩ ΈΒΑΛΑ ΤΣΕΝΤΑΡ)
ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΈΡΙ
Υλικά
8 ΑΥΓΆΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΌΣΕΣ ΘΈΛΟΥΜΕ
200 ΓΡ. ΤΥΡΊ (ΕΓΩ ΈΒΑΛΑ ΤΣΕΝΤΑΡ)
ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΈΡΙ
Εκτέλεση
ΤΗΓΑΝΊΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΆΤΕΣ ΠΡΏΤΑ, ΟΧΙ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΏΜΑ.ΑΔΕΙΆΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΔΟΜΕΝΟ ΤΑΨΊ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΆ ΧΤΥΠΗΜΈΝΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΆ.
ΨΉΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 20 ΜΕ 30 ΛΕΠΤΆ ΑΝΆΛΟΓΑ ΤΟΝ ΦΟΎΡΝΟ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΊΣΕΙ.
ΠΛΟΎΣΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΌ ΓΕΥΜΑ.
Δημιουργός συνταγής: Georgia Chatzimanoli-Grimwood