
Υλικά
- ½ κιλό μανιτάρια (ό,τι θέλετε)
- 2 κόκκινες πιπεριές
- 2 πράσινες πιπεριές
- 1 πράσο ψιλοκομμένο
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα κι ένα ξερό ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 γεμάτη κ.σ. σπιτική σάλτσα ντομάτας
- 1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
- Λίγο μαϊντανό,
- αλάτι,
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Κόβουμε τα μανιτάρια και τα λαχανικά σε κομμάτια, όσο τα θέλουμε.
- Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο όλα τα λαχανικά και τα μανιτάρια, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας και προσέχοντας.
- Τα σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ, ρίχνουμε τη ντομάτα, μαϊντανό και αλατοπίπερο.
- Τα αφήνουμε να βράσουν σιγά, στο ζουμάκι που θα βγάλουν και να μείνουν μόνο με το λαδάκι τους.

Δημιουργός συνταγής: Sunday Lous