Μανιτάρια με πιπεριές


Υλικά 

  • ½ κιλό μανιτάρια (ό,τι θέλετε)
  • 2 κόκκινες πιπεριές 
  • 2 πράσινες πιπεριές
  • 1 πράσο ψιλοκομμένο
  • 3 κρεμμυδάκια φρέσκα κι ένα ξερό ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο 
  • 1 γεμάτη κ.σ. σπιτική σάλτσα ντομάτας
  • 1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί 
  • Λίγο μαϊντανό, 
  • αλάτι, 
  • πιπέρι 
  • ελαιόλαδο


Εκτέλεση 

  1. Κόβουμε τα μανιτάρια και τα λαχανικά σε κομμάτια, όσο τα θέλουμε.
  2. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο όλα τα λαχανικά και τα μανιτάρια, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας και προσέχοντας.
  3. Τα σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ, ρίχνουμε τη ντομάτα, μαϊντανό και αλατοπίπερο.
  4. Τα αφήνουμε να βράσουν σιγά, στο ζουμάκι που θα βγάλουν και να μείνουν μόνο με το λαδάκι τους.


Δημιουργός συνταγής: Sunday Lous

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!