
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε 170 γρ. μέλι με 170 γρ. ταχίνι και προσθέτουμε 200 γρ. βρώμη και 20 χοντροκομμένα αμύγδαλα.
- Ζυμώνουμε καλά με το χέρι και πλάθουμε 20 μπισκοτάκια.
- Ψήνουμε σε λαδόκολλα στους 180 βαθμούς, στον αέρα, για 10 λεπτά, όχι παραπάνω γιατί θα σκληρύνουν πολύ.
- Αν τα θέλουμε πιο μαλακά - μαστιχωτά τα ψήνουμε 2 - 3 λεπτά λιγότερο.
- Έβαλα και λίγη πραλίνα από πάνω


Δημιουργός συνταγής: Efi Prentza