Κριτσίνια καρότου



Μια συνταγή της κυρίας Stratoula Andreadi για ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΚΑΡΟΤΟΥ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Κριτσίνια καρότου

Με το γιαουρτάκι μας, τη σαλάτα μας ή με ό,τι άλλο θέλουμε!

Υλικά
500 gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 λάδι
100 κρασί
1/2 κ.γ. μπέικιν
1/2 κ.γ. πάπρικα
1/2 κ.γ. αλάτι
3 με 4 καρότα τριμμένα
 
Βάζω το λάδι, το κρασί, το αλάτι και την πάπρικα και ανακατεύω.
Ρίχνω λίγο - λίγο το αλεύρι με το μπέικιν ανακατεμένο.
Η ζύμη θα είναι λίγο σφιχτή.
Προσθέτουμε το καρότο και ζυμώνουμε. Θα βγάλει κι αυτό την υγρασία του και θα έρθει στα ίσα του το ζυμαράκι. 
Αφήνουμε μισή ώρα και πλάθουμε. 
Έψησα στους 180 για 20 λεπτά.