Ζαμπονοκασερόπιτες



Μια συνταγή της κυρίας Αλεξάνδρας Κυριάκη‎ για ΖΑΜΠΟΝΟΚΑΣΕΡΟΠΙΤΕΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Ζαμπονοκασερόπιτες

Υλικά
200 γρ γιαούρτι στραγγιστό
150 ml. ηλιέλαιο
1 αυγό
1 κ.γ. αλάτι
1 φακελάκι μαγιά
450-500 γρ αλεύρι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζω το γιαούρτι με το λάδι και το αυγό και ανακατεύω καλά.
Προσθέτω τη μαγιά. ανακατεύω και προσθέτω σιγά - σιγά το αλεύρι με το αλάτι ζυμώνοντας μέχρι να έχω ένα εύπλαστο ζυμαράκι. 
Αφήνω μια ώρα να φουσκώσει.
Μετά παίρνω λίγη ζύμη, την ανοίγω λίγο, βάζω ζαμπόν και κασέρι και την κλείνω. 
Τα βάζω σε λαδόκολλα, τα αλείφω με λίγο γάλα και ψήνω στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.