Λάδι πιπεριάς



Μια συνταγή της κυρίας Effie Tsouras για ΛΑΔΙ ΠΙΠΕΡΙΑΣ από την ομάδα στο Facebook Νοστιμιές


Λάδι πιπεριάς

Για σαλάτες, σε πιτάκια που ψήνουμε και πολλά άλλα.

Βάζω σε μπουκάλι που έχει πλαστικό με μικρή τρύπα, αποξηραμένη καυτερή πιπεριά και κόκκους μαύρο πιπέρι.
Γεμίζω με ελαιόλαδο, το κουνάω καλά και την άλλη μέρα είναι έτοιμο (το λάδι κοκκινίζει,).
Καθώς τελειώνει ξαναγεμίζω το μπουκάλι και κάθε τόσο προσθέτω πιπεριά.
Επίσης φτιάχνω λάδι με αποξηραμένη ντομάτα, σκόρδο, βασιλικό, θυμάρι, ρίγανη.
Δοκιμάστε το θα σας αρέσει.