Νηστίσιμη πάστα φλώρα της Γκόλφως

Νηστίσιμη πάστα ΦλώραΥλικά

  • 1 κούπα του νεσκαφέ ηλιέλαιο
  • 1 κούπα χυμό πορτοκαλιού στυμμένο
  • 4 κουταλιές ζάχαρη άχνη
  • ξύσμα πορτοκαλιού
  • 2 βανίλιες
  • 2 κουταλιές λικέρ
  • 2 κουταλάκια μπέικιν
  • 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί

Νηστίσιμη πάστα Φλώρα
Δημιουργός συνταγής: Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού